top of page
  • Marijke van Kuijck

Sticky Waterfalls - avontuurlijk Chiang Mai!

Bua Tong Sticky Waterfalls⁠ in het Si Lanna National Park


Voor ons was dit één van de hoogtepunten van onze reis door Thailand. Hier heb ik voor mijzelf echt grenzen verlegd.⁠

Omdat wij in Chiang Mai een auto hebben gehuurd, konden we heel gemakkelijk allerlei leuke plekken opzoeken. Zo hebben we als eerste de Bua Tong Sticky Waterfalls bezocht nadat we terug waren van ons tweedaagse verblijf in Pai. ⁠Je kon langs een deel van de waterval naar beneden of boven wandelen en klimmen, best glibberig maar heel erg leuk om te doen! Dit was het gedeelte naar beneden dat nog goed meeviel.


Langs dit stuk van de waterval zijn wij naar boven geklommen. Best avontuurlijk en ook wel een beetje gevaarlijk. Beklimmen op eigen risico!⁠


Die dag heb ik voor mezelf echt grenzen verlegd, in de zin dat ik eigenlijk echt hoogtevrees heb. Ik wilde Stijn echter zo graag volgen en niet opgeven, dat ik geprobeerd heb om niet teveel achterom te kijken en hem gewoon stiekem gevolgd ben. Omdat het best gevaarlijk was had hij eigenlijk gezegd dat ik beter langst het gewone pad naar boven kon wandelen. Gewoon goed uitkijken en voelen of er de rotsen niet glibberig zijn. Er zijn genoeg koorden voorzien om je op te trekken op de soms best grote rotsen. ⁠


Toen ik eenmaal boven was geraakt, had ik echt een immens gevoel van persoonlijke overwinning. Het was een echte topdag en heel leuk en avontuurlijk om te doen. ⁠Nadat we klaar waren met ons avontuur op de waterval, hebben we in de jungle een prachtig pad gevolgd naar de Nam Pu Jed See bron. Deze mysterieuze, felblauwe bron was werkelijk adembenemend mooi.⁠MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page