top of page
  • Marijke van Kuijck

Ssst, Niklas slaapt!

Droom groot.

Sinds kort is Niklas helemaal onafscheidelijk met zijn teddybeer. Als het bedtijd is en we hem in zijn ledikantje leggen, pakt hij hem altijd meteen vast en knuffelt ermee tot hij in slaap valt. We kijken vaak op de babyfoon om te zien hoe hij ligt te slapen en meestal ligt hij de hele nacht te slapen met zijn beer in zijn armpjes, echt zo lief om te zien! Op dagen dat Niklas wat ziekjes is, laat hij zijn teddybeer ook bij het opstaan niet los en zeult hij hem de hele dag echt overal mee naartoe.


Ledikant set: Snurk Amsterdam Teddy Baby.


Bedtijd was nog nooit zo leuk!

Niklas wist niet wat hij zag toen er plots een levensechte, reusachtige beer op zijn bedje lag. Dat moest hij toch eens van dichterbij bekijken… Even voelen hoor. Hé, da’s gek, die beer ligt helemaal niet óp het bed, maar is geprint op het laken! Niklas vindt het SNURK beddengoed met de 'beregrote' knuffel echt helemaal te gek en wil de beer altijd aaien als hij in bedje ligt. Bedtijd was nog nooit zo leuk! Zeg nu zelf, deze mooie beer ziet er ook echt wel héél lief uit, toch? Die oogjes lijken zo levensecht dat ik zelf ook eens goed met m'n ogen moest knipperen.De bosvriendjes passen perfect in het thema van Niklas zijn kamer.

Naast de lieve beer, kozen we ook de set Furry Friends. Bij het ontwerpen van Niklas zijn kamer (en ook zijn geboortekaart en doopsuiker zijn op hetzelfde thema gebaseerd), gingen we uit van het thema Woodland vibes. Zo heeft de ene muur een tafereel met allerlei bosdieren en de andere muur een berglandschap met een dennenbos. Een derde muur is donkerblauw, met felgele sterren in allerlei formaten op de hele muur geplakt. Je hoort het, ons zoontje zijn kamer bruist van de fantasie en is erg kleurrijk en levendig. De bosvriendjes van de SNURK beddengoed set Furry Friends passen perfect in het thema van Niklas zijn kamer.


Ledikant set: Snurk Amsterdam Furry Friends.


De SNURK baby beddengoedcollectie, het nieuwste lid van de SNURK-familie.


Wie aan SNURK denkt, denkt aan het leuke design beddengoed dat je kind al sinds 2007 omtovert tot een astronaut, prinses, zeemeermin, haaientemmer of wie je kleintje maar wil zijn. Elk design wordt zorgvuldig ontworpen en er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het zo realistisch mogelijk uitvoeren van hun prints, die ze op biologisch katoen zeefdrukken of printen met digitale printmachines. Omdat elke print zo realistisch mogelijk moet zijn, zit er dus ook een leuke anekdote achter elk ontwerp. Zo heb je bijvoorbeeld het verhaal van het astronaut beddengoed. Toen dit idee ontstond, daagde het de ontwerpers al gauw dat ze een echt astronautenpak nodig zouden hebben. Gelukkig vonden ze in het Nederlandse Space Expo Museum een klassiek Appolo Moon astronautenpak, dat ze een dagje mochten lenen. Fun fact, SNURK oprichter Erik stond model in het pak, voor de foto van het design.Sinds 2007 hebben ze hun kinderbeddengoed uitgebreid met beddengoed voor volwassenen, kleding voor alle leeftijden en zoveel meer. Vorig jaar verwelkomden ze een nieuw lid in de SNURK familie: de SNURK baby beddengoed collectie. Ook hier heb je de keuze uit allerlei leuke, realistische SNURK prints. Ze zijn gemaakt in 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen en zijn los verkrijgbaar, als baby ledikant hoeslaken en laken maar ook als baby beddengoed set.


Ledikant set: Snurk Amsterdam Teddy Baby.


SNURK Amsterdam, een duurzaam bedrijf met toekomstvisie.


Bij SNURK Amsterdam wordt het principe van bewust produceren en zo min mogelijk verspillen gehanteerd. Ze doen er als textielbedrijf alles aan om zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk te produceren:

Wakker zijn over onze impact op het milieu, daar slaapt iedereen beter van.
  • Alle SNURK producten worden vervaardigd uit GOTS gecertificeerd biologisch katoen. GOTS is een instantie dat de strengste normen hanteert voor biologische vezels, wereldwijd. Ze waken erover dat de volledige productie, van vezel tot eindproduct, zo schoon mogelijk verloopt.

  • Ze werken uitsluitend met percal en percaline katoen, dit heeft een weefseldichtheid die een stuk hoger ligt dan gemiddeld katoen. Daarom is het SNURK katoen duurzamer, zachter en soepeler. Bovendien kammen ze de garens om onzuiverheden en pluisjes te voorkomen.

  • Alles wordt ontworpen in Amsterdam, en duurzaam geproduceerd in Portugal. Door binnen de EU te produceren, zijn de werknemers beter beschermd. Bovendien is het dichtbij en moeten er daarom maar beperkte kilometers transport worden gemaakt.

  • Limited Waste Editions. Ook al gaan ze in hun productie zo efficiënt mogelijk te werk, toch blijven er altijd stofresten over. Omdat ze deze niet willen weggooien of verbranden, dat is niet alleen zonde maar ook heel erg vervuilend, hebben ze een andere oplossing bedacht. Met deze overschotjes van het vorige seizoen maken ze in het nieuwe seizoen Limited Waste Editions, die in kleine, unieke oplages verschijnen. Wat het is, hangt er vanaf. Soms zijn het tassen, dan weer kledingstukken.

Ledikant set: Snurk Amsterdam Teddy Baby.In deze blog wordt geslachtsspecifieke spelling gedeeltelijk weggelaten voor een betere leesbaarheid. Alle persoonsaanduidingen moeten daarom als genderneutraal worden opgevat.

MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page