top of page
  • Marijke van Kuijck

National Geographic moment in Pai Canyon

Dit is een van mijn favoriete foto's en herinneringen aan onze reis door Thailand. Het weerspiegelt perfect de natuurpracht en sereniteit van deze plek. Deze foto heb ik genomen in Pai, een klein dorpje in Noord-Thailand, in de provincie Mae Hong Son, vlakbij de grens met Myanmar.


Ooit was het een rustig marktdorpje, tegenwoordig gedijt het van de toeristen en is het een soort hippiedorp geworden. Het klimaat is milder dan de andere delen van Thailand die we bezocht hebben, vooral vanwege de hoogte waar het dorpje zich bevindt. Dit was een welkome afwisseling van het anders broeierige klimaat waarin we vertoefden.


Die mistige ochtend hadden we besloten om voor het krieken van de dag op te staan en de klim naar Pai Canyon te doen. Het was een flinke wandeling, maar onze inspanning werd beloond door een echt National Geographic-waardig uitzicht. Omdat het nog zo vroeg was waren we de enigen in de Canyon en tussen die immense natuurpracht voelden we ons plots nog heel klein. Het was een moment waarop je werkelijk alles vergeet en volledig opgaat in het moment en de prachtige natuur om je heen, een ervaring die we nooit meer zullen vergeten.
MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page