top of page
  • Marijke van Kuijck

Awesome baby bodysuits van Honolulu Kids

Even uitwaaien aan zee! Niklas kan zo genieten op het strand. De wind die door zijn haartjes wappert en het zand dat hij vol verwondering door zijn kleine handjes laat glijden. Hij lijkt wel een kleine surferboy, vind je niet? ⠀⠀⠀⠀Zijn prachtige romper is van Honolulu Kids. Ze hebben een superleuk concept bedacht waarbij je via een abonnement maandelijks een rompertje ontvangt voor jouw kleintje. Het thema van deze bodysuit is Awesome Japan.


Elke maand overtreffen ze zichzelf opnieuw met hun kleurrijke designs die een ware streling zijn voor het oog. Hun inspiratie halen ze overal ter wereld. Sinds hun lancering in mei brachten ze de volgende edities uit:


The Rainbow Mountain
The Desert

The TropicsAwesome JapanBohemian IbizaHet pluspunt: alle bodysuits zijn uit organisch katoen en elastaan vervaardigd en dankzij het maandabonnement ontvang je telkens een bodysuit in de juiste maat! Superleuk voor je eigen kleintje, maar ook om als kraamcadeau te schenken. Want eerlijk, wie wil er nu niet elke maand een verrassing in de brievenbus!

MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page