top of page
  • Marijke van Kuijck

Entertainment tijdens het verschonen

Wij hebben gekozen om geen luiertafel te kopen, omdat dit niet zo lang wordt gebruikt. Een duurzamere optie leek ons om gebruik te maken van meubels die we al hadden en daarop een bladvergroter te plaatsen.


Toen ik nog zwanger was, hoorde ik vaak van vriendinnen hoe kun kleintjes kunnen tegenwringen en spartelen tijdens het verschonen. Daarom had ik het idee om voor afleiding te zorgen.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Beneden hangt dus een leuke mobile boven de luiertafel, waar Niklas altijd mee speelt tijdens het verschonen. Boven heeft m´n man zelf een playgym gemaakt.Omdat wij een draaitrap hebben en niet altijd met Niklas deze trap op en af willen, hebben we gekozen om 2 luiertafels in te richten, een in zijn kamer boven en een in de living beneden. Twice the fun decorating! ☺️⁠

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ik moet eerlijk zeggen dat Niklas tot op heden nog nooit heeft tegengewrongen tijdens het verschonen, omdat hij altijd te druk in de weer is met spelen! Een echte aanrader!

MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page