top of page
  • Marijke van Kuijck

Casa Maca, fine dining in een magische setting

Voor mij tot nu toe een van de hoogtepunten van ons verblijf op Ibiza.

Een magische setting met prachtige cacti, een indrukwekkende groenten- en kruidentuin en stijlvol open air restaurant met uitzicht op de Dalt Vila.


⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Het menu is een overheerlijke combinatie van wereldwijde gastronomie met home grown biologische ingrediënten en dat proef je. Ze hebben een indrukwekkende grill, waar vlees, groenten, fruit en kruiden traag worden gegaard.


⁠Tijdens de maaltijd draaien DJ´s loungemuziek en word je als het ware ondergedompeld in de ontspannen, aangename sfeer die over het hele eiland heerst. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page