top of page
  • Marijke van Kuijck

A night in Almería

Almería is een van onze lievelingsplekjes tot nu toe. Het is er gezellig, mooi en niet te druk. ´s Avonds komt het stadje helemaal tot leven, het is echt heerlijk om dan urenlang te genieten van wijn en tapas op de vele terrasjes in de wirwar van kleine straatjes.


Wij gaan altijd naar hetzelfde hotel, Aire Hotel & Ancient Baths. Het is een prachtig hotel met werkelijk uitmuntende service.Het zwembad op het dakterras is zalig en het uitzicht is echt de moeite.
In de kelder bevinden zich hun Ancient Baths. Dit is nog een overgebleven stuk van het oude gebouw uit de negentiende eeuw en bevat thermale baden.Er is een tepidarium (warm bad), caldarium (heet bad), frigidarium (ijskoud bad), laconium (stoombad), balneum (bubbel/jetstreambad) en flotarium (zoutwaterbad).Ik had dit gepland om de 40ste verjaardag van Stijn te vieren, het was echt op en top genieten. Na dit wellness moment waren we helemaal zen en zijn we gezellig het bruisende stadje gaan verkennen en tapas gaan eten.MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant, aan de rand van Zeeland, met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren.

 

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit met zijn drietjes. De wereld is zo mooi en er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn belevenissen als moeder, onze reisavonturen (inclusief mooie plaatjes), onze verbouwingen en geef handige tips.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, neem gerust contact met me op! Volg meer over ons op Instagram: @marijkevankuijck.

Meer over mij

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Volg je me al op Instagram?

bottom of page