top of page

Hi! Ik ben Marijke.

Leuk dat je er bent!

Even voorstellen.

WhatsApp Image 2022-07-14 at 22.26.31.jpeg

Ik ben Marijke, thirty-something mompreneur met een passie voor reizen, fotografie, interieur en duurzame (kinder)mode. Ik ben een echt happy-go-lucky iemand en ga met de nodige (droge) humor door het leven.

 

Sinds 2016 woon ik in het gezelligste stadje van Brabant met mijn man Stijn, ons zoontje Niklas en onze 5 katten (jawel, dat lees je goed). Een gezellige drukte dus! Daar zijn we sindsdien op een rustig tempo onze eigen woning volledig aan het renoveren, ruimte per ruimte.

Wanderlust is our middle name, dus zo vaak we kunnen, trekken we erop uit. We hebben Niklas al heel snel gewoon gemaakt om te reizen, de wereld is zo mooi en er is zoveel te ontdekken samen.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn dagelijks leven en schrijf ik over mijn belevenissen als moeder, geef ik handige tips en schrijf ik reisverhalen, vergezeld van mooie plaatjes. Af en toe deel ik ook eens een update over de verbouwingen.

Voor meer foto’s, volg me op Instagram: @marijkevankuijck.

Als je vragen hebt, meer wilt weten of een bericht wilt sturen, aarzel niet om me te contacteren.

 

Lees hieronder meer over mij.

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

MARIJKE
van Kuijck

WhatsApp Image 2022-07-15 at 19.28.17.jpeg
WhatsApp Image 2022-07-14 at 8.55.32 AM.jpeg
M3_edited.png
20210825_175527 (1).jpg

Adventure in my soul.

 

Mijn blog is ontstaan na onze rondreis door Thailand. Zonder twijfel onze meest favoriete reis tot nu toe, wat een ontzettend mooi en divers land! We hebben daar zoveel avonturen beleefd, zoveel indrukken opgedaan en prachtige herinneringen gemaakt, dat ik al deze belevenissen wou neerpennen om later op terug te kijken. Zo ontstond mijn reisblog. Sinds ik met Stijn samen ben hebben we al zoveel mooie reizen gemaakt samen, onder andere naar de Dominicaanse Republiek, Spanje, Duitsland, de Balearen (Ibiza), Ierland en Kopenhagen. Eind 2020 werd ons zoontje geboren en sindsdien reizen we gezellig met ons drietjes. Een baby krijgen betekende voor ons niet het einde van onze reisplannen, integendeel. Niklas zijn eerste vliegtuigreis beleefde hij al toen hij 6 maanden was en inmiddels heeft hij er al verschillende op zitten. De wereld is zo mooi en we willen hem al van een zeer jonge leeftijd de kans bieden om kennis te maken met allerlei landen, hun wondermooie natuur en cultuur. Tot nu toe vindt onze kleine man het allemaal geweldig en kijken we na elke reis al uit naar het volgende avontuur samen.

Ontdek mijn reisverhalen.

Mompreneur met een passie voor taal.

 

Van beroep ben ik vertaler en content creator. Al van kinds af aan heb ik een passie voor talen en vind ik het geweldig om creatief met taal te zijn. Ik heb al meer dan 16 jaar ervaring in het vak en ben 4 jaar geleden voor mezelf begonnen als freelancer, de beste keuze die ik ooit heb gemaakt! In maart 2020 werd ik zwanger van ons grootste wonder Niklas. Die zomer zijn Stijn en ik getrouwd, gezellig onder ons drietjes, want ook Niklas was er natuurlijk al bij in mijn bolle buik. De kers op de taart was uiteraard zijn geboorte, vanaf die dag is ons leven echt compleet. Hij is zo’n geweldig, grappig en leuk mannetje! We vinden het geweldig om hem elke dag te zien groeien en evolueren. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik mijn beroep als zelfstandige van thuis kan uitoefenen, daarom heb ik de kans om lekker veel tijd met mijn zoontje te kunnen doorbrengen. In feite ben ik thuismama én zelfstandig ondernemer, vandaar de term mompreneur. Ik houd enorm van mijn job en kan lekker mijn eigen werktijden kiezen, daarom werk ik ook vaak nadat Niklas slaapt nog lang door.

Ontdek mijn blogs over het moederschap.

Live by the sun, love by the moon.

Even voorstellen
Meer over mij

Laatste blogposts.

See you on social media!

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page